top of page
Sök
  • lightrockets

Klubbmöte 13 September 2015

Punkt 1. På ett event i veckan så var det flera stycken som inte visade respekt för eventledaren. Många lyssnade inte och vissa drog tom. därifrån pga. det tog så lång tid för att få igång eventet. Det var erat fel för att det tog så lång tid att få igång eventet, det var för att ni inte lyssnade på eventledaren. Det var nog första eventet som Zoe eller Hannah inte var med på och det händer såhär? Nimåste kunna sköta er även när Zoe eller Hannah inte är där. Ni som inte visade respekt för eventledaren har fått en varning.

Punkt 2. Det är otroligt viktigt att ni skriver ''!'' när ni vill lägga till en kommentar och ''?'' när ni vill fråga något under event/möten. Du får inte ställa frågan/skriva din kommentar fören ledaren har gett dig ordet. Vi försöker även hålla oss till att ni frågar efter genomgången/punkten. Detta för att det inte ska bli så mycket i taget.

Punkt 3. ​Som de flesta vet så kan man ansöka till klubbledare under fliken ''Startsida''. Vi har nu valt ut 4 st som ska hamna på testperioder inom dom 4 kommande veckorna. Dom 4 som har blivit godkända är....: Tindra Queenrock - Testperiod under Vecka 38 Stacy Sweetcake - Testperiod under Vecka 39 Sofie Starcake - Testperiod under Vecka 40 Anna Eastheart - Testperiod under Vecka 41 Nu kan man tyvärr inte ansöka till klubbledare längre. ​.

Punkt 4. ​Vi har funderat lite på att ha ett till event på söndagar utöver klubbmötet. Vi frågade vad dom på mötet tyckte och alla ville ha ett till event på söndagar! Därför kan man nu ansöka om event på söndagar.

Punkt 5. ​Vi vill påminna om att på onsdag (16 september) sker våran första kickning. De som inte har samlat tillräckligt med raketer kommer kickas.

Punkt 6. ​Till dom som inte vet om detta så tar vi upp det på klubbmötet. Om man lämnar Light Rockets 4 gånger alltså att man lämnar, går med, lämnar, går med 4 gånger så är man helt enkelt inte välkommen tillbaka till klubben igen.


12 visningar0 kommentarer
bottom of page